Yritys ja yrittäjä

VoimanPisara on paikallinen luotettava yritys

VoimanPisaran kotihoito- ja hoivapalvelun toimialueina ovat Joensuu, Kontiolahti ja Liperi. Hyvinvointipalvelut yrittäjä voi toteuttaa koko Pohjois-Karjalan alueella ja tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Tietoa yrityksestä

Ammattitaitoista ja ihmisläheistä palvelua

VoimanPisara tarjoaa kokonaisvaltaisia ja monipuolisia kotihoito-, hoiva- ja tukipalveluja yli 20 vuoden hoitotyön kokemuksella. Autamme ikääntyneitä, toimintarajoitteisia, pitkäaikaissairaita, lapsiperheitä ja myös muita tilapäisesti apua tarvitsevia.

VoimanPisaran kunniatehtävä on tehdä työtään kuunnellen, keskustellen ja välittäen, ihmisyyttä ja asiakkaan omaa kotia kunnioittaen. Näin asiakkaalla on mahdollisuus elää turvallisesti kotonaan ja saada kaikki tarvittavat avut myös kodin ulkopuoliseen asiointiin.

Uusia tapoja elämääsi ajatella ja toimia

VoimanPisaran hypnoosi-, hyvinvointi- ja mentaalivalmennuspalveluiden avulla ihmiset voivat päästä eroon elämäänsä negatiivisesti vaikuttavista asioista sekä ajatus- ja toimintamalleista. Näitä voivat olla esim. tupakointi, painonhallinta, univaikeudet, jännittäminen tai stressi. Tilalle voidaan löytää ja luoda uusia, joka tuovat voimavaroja ja tapoja saavuttaa niitä asioita elämäänsä, mitä oikeasti haluaa.

Menetelminä käytetään yhdistäen mielentaitojen ja itsetuntemuksen kehittämisen menetelmiä. Myös tehokkaita ja toimivia ovat tunteisiin, ajatteluun ja käyttäytymiseen vaikuttavat monipuoliset menetelmät.
Näitä ovat mm. hypnoosi, NLP, ratkaisukeskeisyys, voimavarakeskeisyys, mindfulness, rentoutus ja EFT.

Heräsikö kysyttävää?

Ota rohkeasti yhteyttä

Vastailen mielelläni lisää kaikkiin palveluihin liittyviin kysymyksiin.

Tietoa yrittäjästä

Yrittäjän tarinaa

Omassa elämässäni olen kokenut lapsesta lähtien paljon erilaisia käänteentekeviä vaikeuksia ja haasteita, kompuroinut omalla elämän polullani, ja selviytynyt. Nämä kaikki kokemukset ovat kuitenkin kasvattaneet minut sellaiseksi ihmiseksi, joka nyt olen. Ihmisyyteen kuuluu keskeneräisyys, ja koen tämän vahvasti itsessäni, alati haluna ja innokkuutena kehittyä ajattelevana ihmisenä, oppia uusia asioita, myös ihmettelyn kautta. Koska ajattelen, että Elämä itsessäänhän on ihme.

Kokonaisvaltaiseen ihmisen huomioimiseen liitän ajatuksen – jokainen ihminen ja hänen elämänsä on ainutlaatuinen.

Tekijä VoimanPisaran takana

VoimanPisaran tekijänä toimii Viivi Hartikainen, ja olen lähihoitaja, mentaalivalmentaja (Suomen Hypnoosiliitto SHL ry.) ratkaisukeskeinen muutosvalmentaja, psyykkinen painonhallintavalmentaja, metsämieli-vetäjä, äiti ja yrittäjä.

Nämä ja monet muut koulutukset, sekä monipuolinen työ- ja elämänkokemus ovat kuitenkin johdattaneet minua aina mysteerisen, kokonaisvaltaisen ihmisen arvoituksen ja hänen tasapainoisen hyvinvointinsa äärelle. Keho ja mieli kulkevat meillä kaikilla käsi kädessä, viestien keskenään voimakkaasti. Välillä emme yksin osaa, kykene tai halua pysähtyä ja hiljentyä kuuntelemaan omaa itseämme, ja mitä tarvitsemme. Tähän kaikkeen voimme tarvita opasta, joka tekee asiat näkyviksi, ratkaistaviksi ja saavutettaviksi. Iso osa työni nautintoa on mahdollisuuteni yhdistää ihmisille myös metsän ja luonnon terveys- ja hyvinvointivaikutukset.

Ainutlaatuisia hetkiä työssäni onkin nähdä ihmisessä, mikä valtava vaikutus on mielen, tunteiden ja kehon yhdistetty voima omiin unelmiin ja tavoitteisiin erilaisissa asioissa ja muutoksissa.