Ravintoaineanalyysi

Selvitä kehosi toiminta ja tila ravintoaine­analyysin avulla

Ravintoaineanalyysi on ultraäänitutkimuksen tai magneettikuvauksen kaltainen terveydentilan arviointimenetelmä.

Ravintoaineanalyysi

Haluatko tietää miten kehosi voi?

Oletko aloittanut laihdutuksen tai elämäntaparemontin? Oletko epävarma, saatko kaikki tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet päivittäisestä ruokavaliostasi? Onko sinulla ruuansulatus- tai suolisto-ongelmia? Ovatko ihosi, hiuksesi, kyntesi hyvässä kunnossa?

Ravintoaineanalyysi antaa kysymyksiin vastauksen. Saat analyysissä tiedot kolmestatoista kehon eri osa-alueesta. Tuloste on suomenkielinen, johon kirjataan sinun tuloksesi ja mahdolliset ruokavalio-ohjeet

Miten ravintoaineanalyysi tehdään?

Ravintoaineanalyysi tehdään tietokoneella ja kädessä pidettävällä mittalaitteella mihin aikaan päivästä tahansa, verikoetta ei tarvita. Et myöskään tarvitse olla ravinnotta.

Menetelmä on siis nopea, kivuton ja edullinen.

Analyysi perustuu magneettiresonanssiin, mikä on ultraäänitutkimuksen tai magneettikuvauksen kaltainen terveydentilan arviointimenetelmä. Mittalaite vahvistaa ja analysoi mikrosirunsa avulla ihmiskehon ja sen solujen heikon matalataajuisen sähkömagneettisen säteilyn ja vertaa tuloksia tietokoneohjelman ihmisen normaalialueen sisällä oleviin viitearvoihin.

Varaa aika

Tiedustelut ja ajanvaraus

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoa palvelusta tai varaa aika.

Miten mittaus eroaa verikokeella tehtävistä mittauksista?

Mittaus eroaa verikokeesta näin: Verikoe mittaa aineen määrää litrassa verta. Health Concept Analyzer -laite mittaa aineiden läsnäoloa ja liikkumista soluista sisään ja ulos. Verikoe kertoo siis paljonko tiettyä ainetta on solujen saatavilla ja tämä mittalaite paljastaa paljonko keho pystyy hyödyntämään tätä tiettyä tarjolla olevaa ainetta.

Näihin analyysin tietoihin pohjautuen saat henkilökohtaiset ohjeet siitä, millaisia korjaustoimenpiteitä sinun tulisi omaan päivittäiseen ruokavalioosi tehdä, jotta kehosi saa tarvitsemansa ravintoaineet toimiakseen ja tasapainoon. Ei siis pillereitä eikä lisäravinteita, vaan apu löytyy ihan tavallisesta, terveellisestä ruoasta.

Analyysiä ei käytetä sairauksien diagnostiikkaan.

Esteet jolloin analyysia ei voida tehdä ovat sydämentahdistin ja suuret keinonivelet.

Ravintoaineanalyysin sisältö ja hinta

Kesto: 1h 30min
Hinta: 90€

Ravintoaineanalyysit voidaan toteuttaa myös ryhmille, esim.
– 5 henkilöä 390€
– 8 henkilöä 624€
– 10 henkilöä 780€

Maksutapoina käyvät käteinen ja pankkikortti sekä lasku, josta sovitaan erikseen.

Hinnat sisältävät alv. 24%.