Hyvinvointia hypnoosilla

Haluatko sinä onnistuneita muutoksia elämääsi?

Hypnoosin avulla pääset eroon sinuun ja elämääsi negatiivisesti ja haitallisesti vaikuttavista tavoista, toimintamalleista tai ajatuksista.

Hyvinvointia hypnoosilla

Mihin hypnoosi auttaa?

Haluatko lopettaa tupakanpolton? Haluatko pudottaa painoa, ja olet kyllästynyt ikuisiin laihdutuskuureihin? Jännitätkö esiintymistä? Onko sinulla univaikeuksia? Onko sinun vaikea rentoutua tai stressaako sinua erilaiset asiat? Tarvitsetko vahvistusta itsetunnon parantamiseen, jotta voit saavuttaa haluamiasi asioita?

Hypnoosilla saa apua sellaisiin haasteisiin, jotka liittyvät omiin ajatuksiisi, tapoihisi ja toimintaasi.

Kenelle hypnoosi sopii?

Hypnoosihoito soveltuu kaikille muille iästä riippumatta, mutta ei sovellu henkilöille, joilla on vakava mielenterveyden ongelma esim. psykoosi, kaksisuuntainen mielialahäiriö, sivupersoonahäiriö, skitsofrenia tai vakava masennus.

Tärkeää tietoa

Hypnoosiohjaus on yksi mentaalivalmennuksen tavoista, muita käytettäviä välineitä ovat mm. NLP, erilaiset rentoutusmenetelmät, ratkaisukeskeisyys, voimavarakeskeisyys, itsetuntemuksen ja mielentaitojen kehittämisen menetelmät, EFT (tunteiden vapautustekniikka), mindfulness, metsämieli-menetelmän harjoitukset, mielikuvaharjoittelu. Käytettävä menetelmä riippuu siis ihmisen asiasta ja tasosta, joka voi vaihdella eri tapaamiskerroilla.

Asiakastapaamisen kesto vaihtelee tunnista kahteen tuntiin. Asiakastapaamisten määrä on pääsääntöisesti kolmesta viiteen kertaan riippuen tavoitteesta ja tilanteesta.

Hypnoosityöskentelyn jälkeen asiakkaalle saatetaan tilanteesta riippuen antaa erilaisia koti- tai jälkitehtäviä, jotka tukevat hänen omaa henkilökohtaista prosessiaan ja tavoitteidensa saavuttamista sekä kiinnittävät ja konkretisoivat saatuja vastauksia ja oivalluksia hänen omaan elämäänsä ja arkeensa hyvällä tavalla.

Ketään ihmistä ei voida hypnotisoida hänen tietämättään, vaan siihen tarvitaan aina vuorovaikutuksellinen luottamus. Ketään ei voi myöskään hypnoosilla pakottaa tekemään mitään, mitä hän ei halua, tai hänen moraalinsa tai etiikkansa ei sallisi muutoinkaan.

Hypnoosiin ei myöskään voi jäädä, siitä kyllä herää aina.

Mitä hypnoosi on?

Hypnoositila on keskittynyt ja
rentoutunut mielentila

Hypnoosissa ihmisen huomio kääntyy sisäänpäin ja sille on tyypillistä kokemus olla unen ja valveen rajalla. Olemme vastaavan tuntuisessa tilassa vähintään kaksi kertaa päivässä, juuri ennen nukahtamista ja juuri ennen heräämistä. Hypnoositila vastaa tuota niinsanottua valvetilaa. Raukea, rento, mutta valveilla. Hypnoosi on omaan sisäiseen maailmaan tutustumista. Tässä olotilassa mieli on avoin uuden oppimiseen ja eri asioiden uudelleen määrittymiseen.

Hypnoosi on täysin luonnollista ja turvallista. Se on jokaisessa ihmisessä oleva normaali syvän rentoutumisen ominaisuus, vaikka sen herkkyys vaihteleekin ihmisestä riippuen.

Hypnoosi on mielihyvää tuottavaa ja stressiä laukaisevaa

Hypnoositila on siis mielen rentoutumista, joka ihmisen ominaisuuksista johtuen vaihtelee eriasteisena kevyen pinnallisesta syvään. Olotila hypnoosissa on rento, lempeä ja turvallinen.

Hypnotisointi on tähän tilaan opastamista, jolloin kohdehenkilö omaehtoisesti hypnotisoituu. Hypnoositila voidaan aikaansaada käyttäen erilaisia menetelmiä, mm. induktioita.

Hypnoosi on vuorovaikutussuhde, jonka perustana on luottamus, suopeus, kunnioitus ja halukkuus yhteistyöhön yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Hypnoosi on aktiivinen toimi, mikä tehdään

Hypnoosi on vuorovaikutteinen prosessi kahden ihmisen välillä, joka käynnistyy yhteisellä sopimuksella kummankin roolista ja tavoitteista. Tuloksia saadaan, jos asiakas on motivoitunut ja vuorovaikutus ohjaajan ja asiakkaan välillä toimii.

Se mahdollistaa mielikuvien ja tunnetilojen avautumisen sekä niiden muokkaamisen toivottuun suuntaan. Hypnoosityöskentelyn aikana annetaan hyviä, yhdessä mietittyjä, kohti tavoitteita vieviä suggestioita.

Hypnoosilla voidaan poistaa haitallisia ja negatiivisia tunteita, tapoja, käyttäytymis- ja suhtautumismalleja, ja tilalle luoda hyviä ja positiivisia.

Varaa aika

Tiedustelut ja ajanvaraus

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoa palvelusta tai varaa aika.

Askel kerrallaan

Löydä uusi tie tasapainoiseen elämääsi

”Sitku oon 10kg laihempi, lopetan tupakan polton, ja löydän paremman puolison, niin oon onnellisempi! Ja sitku oon opiskellu uuden ammatin, paitsi en mie uskalla pitää niitä esitelmiä, kun jännittää niin paljon. Eikä miusta kuitenkaan oo mihinkään, en mie ossaa… Tai sitku saan uuden paremman työpaikan, tää stressi helpottaa ja nukunkin paremmin, ja sit miulla on enempi aikaa itelleni. Nyt kyllä vaan ahdistaa, kaikki…”

Kuulostaako tutulta? Miljoona asiaa päässä yhtä aikaa, joista et lopulta kuitenkaan saa kiinni, ja suurin osa ajatuksista on negatiivisia, ja kaikki pitäisi saada muutettua kerralla. Totuus on kuitenkin, että voimme ratkaista vain yhden asian kerrallaan.

Kyseessä on henkilökohtainen mentaalivalmennus, jossa autan Sinua elämäntilanteesi tunnistamisessa, tavoitteiden asettamisessa ja saavuttamisessa. Saat selkiytettyä suunnan mihin olet menossa ja millaisilla askelilla päädyt perille. Oivallat, miten kehität itsetuntemustasi, löydät omat voimavarasi ja voit paremmin. Arvostat ja luotat itseesi, sekä sinulla on mahdollisuus saavuttaa tasapainoinen elämä.

Palvelun hinta

– Tapaamme 3 kertaa, valmennuksen hinta 240€
– Tapaamme 5 kertaa, valmennuksen hinta 400€
– Yksittäinen käynti ilman paketin ostamista, valmennuksen hinta 90€

Eloon-Iloon-Elämään!

Mielikuvamatkat ja
hypnoosi­rentoutukset ryhmille

Teema ja toteutustapa suunnitellaan aina kohderyhmän mukaan.

Tämä on loistava ohjelma työhyvinvointiin ja virkistystoimintaan työyhteisöihin, erilaisille järjestöille, harrastusporukoille ja ystäväporukoille esim. polttariohjelmaksi.

Voidaan toteuttaa sisä- ja ulkotiloissa. Huom. Säävaraus!

Palvelun hinta

Ohjelman hinta 25-45€/henkilö, riippuen ryhmän koosta ja paikasta.

Kysy tarjous!