Mentaali­valmennukset

Mentaali­valmennukset apuna matkalla tavoitteeseesi

Ryhmille suunnatut mentaalivalmennukset auttavat saavuttamaan tavoitteita painonhallinnassa sekä oman elämän toiveissa ja unelmissa. Valmennukset sopivat hyvin myös työyhteisöjen käyttöön.

Parempi mieli - keveämpi keho

Räätälöity pienryhmä­valmennus

Peruskurssi pysyvään painonhallintaan ja elämäntapamuutoksiin.
”Painonhallinta tapahtuu ensin pääsi sisällä, muu keho seuraa kyllä perässä”

Oletko ikuinen laihduttaja tai jojoiletko painosi kanssa – Jospa vihdoin onnistuisit, pysyvästi
Miltä tuntuisi, jos pääsisit eroon jatkuvasta painonhallintastressistä? Olisit tyytyväinen painoosi, peilikuvaasi ja terveyteesi? Olisit virkeämpi ja kenties onnellisempi? Eikä sinun tarvitsisi koko ajan miettiä, mitä söisit tai jättäisit syömättä. Voisit olla rento, nauttia elämästäsi ja omasta kehostasi.

Mentaalivalmennus­ohjelmalla painosi kevenee ja pääset eroon syistä, jotka ovat estäneet sinua saavuttamasta ja säilyttämästä haluamaasi kehoa. Syömällä puhdasta kotiruokaa – ei pillereitä, lisäravinteita tai kaloreitten laskentaa.

Valmennusohjelman sisältö:
Valmennusohjelman painonpudotus perustuu kahteen peruspilariin; mielenhallintaan ja erilaiseen tapaan suhtautua ruokaan, ruokailuun ja elämäntapoihin. Opit tehokkaita tietoiseen mieleen, alitajuntaan, tunteisiin ja käyttäytymiseen vaikuttavia menetelmiä mm. rentoutus, suggestiot, mindfulness ja EFT.

Saat materiaalin lisäksi ohjeistuksen ja opastuksen painonpudotusta ja hyvinvointiasi edistävään ruokailuun ja elämäntapavalintoihin.

Palvelun hinta

Valmennuksen kesto 8 viikkoa, 2h/kerta, joiden aikana opit uusia menetelmiä, saat harjoitteita ja tukea omalle painonpudotukselle ja elämäntapojen muutokselle.

Valmennuksen hinta 300€/henkilö.

Varaa peruskurssi omalle ryhmällesi, tai katso Ajankohtaista-sivulta milloin seuraava avoin ryhmä järjestetään.

Varaa aika

Tiedustelut ja ajanvaraus

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoa palvelusta tai varaa aika.

Aarrekartta - lupa loistaa™

Tämä valmennus on
aikaa keskittyä sinuun itseesi

Tule mukaan 3 tuntia kestävään mielen muutosvalmennukseen, jossa hiljennyt ohjatusti omien tulevaisuuden toiveiden ja unelmien äärelle, ja teet todeksi, mitä hyvää elämällä on sinulle tarjolla. Hiljentymällä ja kuuntelemalla omaa viisasta mieltäsi löydät vastauksia kysymyksiin: ”mitä minä tarvitsen ollakseni onnellinen? Millaista elämäni on, kun unelmani ovat totta?”

Unelmiesi aarrekartta avaa sinulle elämäsi haaveita, unelmia ja suuntaa minne haluat kulkea. Kun tiedät suunnan, perillepääsy on vain ajan kysymys.

Vaikka valmennukseen kerätään ryhmä, jokainen tekee oman karttansa eikä niitä esitellä ryhmän muille jäsenille.

Tämä sopii mainiosti erilaisille ryhmille, pienille ja isoille. Työyhteisöille ja erilaiseen järjestö-, harrastus- ja työhyvinvointi sekä virkistystoimintaan. Myös kaveriporukoille.

Palvelun hinta

Valmennuksen hinta 55€/henkilö, joka sisältää pienryhmille myös kaiken mitä valmennuksessa tarvitset sekä pientä purtavaa.

Isommat ryhmät, kysy tarjous!

Varaa peruskurssi omalle ryhmällesi, tai katso Ajankohtaista-sivulta milloin seuraava avoin ryhmä järjestetään.