Metsämieli - hyvinvointiretki

Hyvinvointia, palautumista
ja elämyksiä luonnossa

Metsämieli – hyvinvointiretkellä saat hengähdystauon arjesta ja pääset syventymään oman mielen syvyyksiin. Yksilöille ja ryhmille.

Metsämieli - hyvinvointiretki

Hyvinvointia luonnosta

Lähde Metsämielen poluille. Unohda työn tai arjen stressi ja aikataulut. Pysähdy hetkeksi. Hengitä. Rentoudu. Anna aistien avautua. Kuuntele. Palaudu. Virkisty.

Tällä retkellä tärkeintä ei ole vauhti, retken kesto tai pituus.

Metsämieli – hyvinvointiretkellä tehdään läsnäoloon, voimavaroihin, rentoutumiseen, virkistymiseen ja mielentaitoihin liittyviä Metsämieli-harjoituksia, jotka kehittävät ja vahvistavat mielen ja kehon kuuntelua, sekä luonnon meissä synnyttämiä positiivisia vaikutuksia.

Metsämieli-menetelmän avulla hyödynnetään tieteellisesti tutkittuja luonnon terveysvaikutuksia ja yhdistetään ne vahvistaviin mielentaitojen harjoituksiin. Luonnon hyvinvointivaikutukset latautuvat sekä tietoisesti että tiedostamattomasti. Luonnossa oleminen ja liikkuminen vahvistaa sekä psyykkistä että fyysistä hyvinvointia.

Metsämieli – hyvinvointiretkellä saat hengähdystauon arjesta ja pääset syventymään oman mielen syvyyksiin. Luonnosta voi löytyä myös uusia näkökulmia omien vahvuuksien ja arjen onnistumisten havainnointiin.

Mitä Metsämieli - hyvinvointiretkellä tehdään?

Metsämieli – hyvinvointiretkellä rentoudutaan lähiluonnossa tai muussa luontokohteessa. Retkellä kävelemme leppoisasti ja rauhallisesti polkuja pitkin, ja välillä pysähdymme tekemään ohjattuja Metsämieli-hyvinvointiharjoituksia yksin tai pareittain, ja kohderyhmän mukaan voidaan tehdä myös jokin ryhmäharjoite.

Metsämieli – hyvinvointiretki sopii mm. kiireellisen arjen, stressaavien ajatusten ja työhuolien hylkäämiseen. Ohjelmassa pyritään vahvistamaan läsnäolon kokemusta ja hetkessä elämistä Metsämieli-menetelmän harjoituksin. Et tarvitse aiempaa kokemusta harjoituksista, vain avointa mieltä, ja tulla mukaan rentoutumaan.

Tule mukaan retkelle

Varaa ryhmällesi oma hyvinvointiretki

Katso Täältä milloin ja missä seuraava avoin Metsämieli – hyvinvointiretki järjestetään.

Kenelle Metsämieli - hyvinvointiretki soveltuu?

Metsämieli – hyvinvointiretket soveltuvat mainiosti kaikille ja kaiken kuntoisille. Metsämielelle voi lähteä yksin, kaksin, lähimmäisten ja työ-, järjestö- tai harrastusporukan kanssa.

Metsämieli – hyvinvointiretki on rentouttava lisä myös kokouksen yhteyteen tai virkistys- ja koulutuspäivän ohjelmaksi, jolloin retken kohde ja kesto voidaan suunnitella muuhun ohjelmaan sopivaksi.

Metsämieli – hyvinvointiretken kohde suunnitellaan aina ryhmän ja sääolosuhteiden mukaan. Retken kesto ja harjoitteet voidaan räätälöidä kunkin ryhmän kiinnostuksen mukaan. Ryhmäkokosuositus 4–15 henkilöä, min. 4 henkilöä.

Metsämieli - hyvinvointiretken sisältö ja hinta

Käveltävä matka: 1–4 km kohteesta riippuen
Kesto: 1,5–3 tuntia
Toteutusaika: ympäri vuoden
Fyysinen vaativuusaste: helppo, sopii kaikenkuntoisille
Varusteet: Säänmukaiset ulkoiluun sopivat vaatteet (lämmintä vaatetta päälle) ja maastoon sopivat jalkineet, vesipullo.
Soveltuvuus: Työyhteisöille, ryhmille, yhdistyksille, kaveriporukoille, harrastusporukoille, pariskunnille

Hinta: Metsämieli – hyvinvointiretken yksilöhinta alk. 45€/henkilö

Metsämieli-paketit ryhmille, yrityksille ja yhteisöille – Pyydä tarjous ryhmällesi!

Retkien hinnat sisältävät alv. 24%, Metsämieli-ohjauksen ja järjestäjän vastuuvakuutuksen. Jokainen osallistuja huolehtii oman tapaturmavakuutuksensa voimassaolosta.